Beautysalon Venlo 

In de meeste moderne kapsalons bent u snel aan de beurt, maar ook zo weer weg. Dat vinden wij van Kuafor Erkan erg zonde. Onze klanten vinden het juist zo fijn om alle tijd te krijgen die ze verdienen. Dat is waar onze zaak bekend om staat in Venlo en de regio daaromheen. Bij ons bent u geen nummer. Al vanaf de eerste keer behandelen wij u als een vaste en trouwe klant. Uw kapsel krijgt alle aandacht, zodat wij weten dat het goed zit. 

Kapsalon Venlo – voor de laatste haarmode 

Kom langs bij kapper Venlo als u graag uw haar laat verven en knippen volgens de laatste mode. Wilt u graag uw haar net zoals die bekende influencer op Instagram? Dat is voor ons geen probleem. Al onze collega’s volgen regelmatig cursussen na het werk. Zo voorzien wij al onze klanten van een hip kapsel volgens de laatste haarmode. Het maakt niet uit of u van een uitbundige haarstijl houdt of dat u liever kiest voor een basic kapsel. Bij alle stijlen doen wij ons best om er iets moois van te maken. Al onze klanten gaan met een grote glimlach en een perfect kapsel de deur uit. 

Beautysalon Venlo

Allerlei soorten behandelingen bij beautysalon Venlo 

Bij Kuafor Erkan, beautysalon Venlo helpen wij u met uw haar van A tot Z. Na de standaard knipbeurt heeft u ook de keuze uit permanenten, kleuren, highlights en lowlights. Zelfs een combinatie van meerdere behandelingen is mogelijk. Daarnaast kunnen wij uw haar verzorgen met keratine of een andere verzorgende behandeling. Dat doen wij op basis van uw wensen. Uiteraard helpen wij elke klant met een heerlijke shampoo en conditioner. Deze producten verkopen wij in de salon voor thuisgebruik. Laat u door ons adviseren wat het beste past bij uw hoofdhuid en conditie van uw haar. 

Kapsels voor bijzondere gelegenheden 

Naast de kapsels voor alledag verzorgen wij ook mooie coupes voor bruiloften en partijen. Vooral hairextensions zijn zeer geliefd bij bruiden. Het is de droom van veel vrouwen om er op de dag van de bruiloft als een echte prinses uit te zien. Wilt u lang prinsessenhaar? Kom dan eens langs bij beautysalon Venlo voor de mooiste hairextensions. Wij werken alleen met natuurlijk haar. Het wordt door ons op een dusdanige manier gezet dat het niet schadelijk is voor uw eigen haar. Bovendien geven wij u tips mee hoe u het beste de extensions verzorgt.

Beautysalon Venlo
Menu